Руското министерство на отбраната съобщи, че е атакувало военна инфраструктура

...
Руското министерство на отбраната съобщи, че е атакувало военна инфраструктура
Коментари Харесай

Русия и Украйна съобщават за атаки и първи жертви. ДНР и ЛНР говорят за освобождение

Руското министерство на защитата заяви, че е атакувало военна инфраструктура в украинските военновъздушни бази и е влошило въздушната защита на Украйна съгласно известия на съветските осведомителни организации.

Ведомството, представено от „ Ал Джазира “, отхвърли и появилата се по-рано информация за свалени летателни средства на Русия. Украинските военни споделиха по-рано, че пет съветски самолета и един хеликоптер са били свалени в Луганска област.

В свое изказване централното военно командване на Украйна заяви, че към 5:00 ч. локално време сили на Руската федерация са почнали обстрел на украински елементи на изток и са нанесли удари по летища в Бориспол, Озерне, Кулбакино, Чухуев, Краматорск, Чернобаевка. По-рано в обществените мрежи се появиха и фрагменти от офанзива против едно от военните летища – Чухуев, което е покрай град Харков.

! Ukraine`s central military command reports Russia bombed several airports, including Kyiv Boryspil, Nikolaev, Kramatorsk, Kherson. Kharkiv military airport is burning.
— Christo Grozev (@christogrozev)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР