Руското министерство на отбраната направи изявление, в което се споменава

...
Руското министерство на отбраната направи изявление, в което се споменава
Коментари Харесай

Украйна отново удари Крим с дронове

Руското министерство на защитата направи изказване, в което се загатва за последното нахлуване от безпилотни самолети в окупирания Крим .

Това заяви съветската редакция на Би Би Си.

" Средствата за противовъздушна защита унищожиха 19 украински безпилотни летателни апарата над водите на Черно море и територията на Република Крим ", съобщи съветското военно министерство.

Все още няма без значение удостоверение на тази информация и украинската реакция на нея. Някои съветски провоенни канали в " Телеграм " писаха за по-голям брой безпилотни летателни апарати .

Все още няма надеждна или публична информация за протичащото се в окупирания Крим, само че от най-малко пет региона на полуострова идват известия за детонации и интервенции на противовъздушната защита , отчасти доказани от видеоматериали на локални консуматори на обществените медии:
Новофьодоровка, който се намира на юг от Евпатория и наоколо до военното летище Саки от села, ситуирани западно от Евпатория от село Гвардейское, северно от Симферопол от Севастопол от Балаклава, ситуирана до Севастопол, южно от него.
Това е цялата западна половина на Крим, в това число крайбрежието. Някои канали в " Телеграм " оповестяват за звуци от мотори на летящи безпилотни самолети.
 Украински дронове удариха Крим, Москва и петролни депа
Украински дронове удариха Крим, Москва и петролни депа

Най-малко 30 полета бяха отсрочени и шест бяха анулирани на огромните летища в Москва

Министерството също по този начин заяви, че същата нощ над териториите на Курска, Белгородска и Орловска област са били свалени по един БЛА .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР