Руското министерство на отбраната излиза с позиция, с която заплашва

...
Руското министерство на отбраната излиза с позиция, с която заплашва
Коментари Харесай

Руските военни заплашиха с удари западните съветници на Киев

Руското министерство на защитата излиза с позиция, с която заплашва с удари по английските съветници в Киев. Отговорът е формален, на изказванието на английския зам.-министър Джеймс Хипи, който съобщи, че Украйна има цялостното право да поразява цели на съветска територия.

Руското министерство на защитата отговори със опасността да нанесе удари по " центровете за взимане на решения в Киев ", където съгласно съветските военни се намират английските съветници.

" Бихме желали да подчертаем, че в случай че Лондон се опита да предизвика киевския режим към сходни дейности, това неотложно ще докара до наш симетричен отговор. Както предупредихме, съветските въоръжени сили са в денонощна подготвеност да нанесат ответни удари с прецизни оръжия с огромен обхват против центровете за взимане на решения в Киев ", отговори съветското министерство на защитата, представено от РИА Новости.

Министерството прибавя, че " съветниците в украинските центрове за взимане на решения в Киев, които са жители на някоя от западните страни, не биха били безусловно проблем " при положение на такива удари.

Заместник-министърът на защитата на Англия Джеймс Хипи съобщи във вторник, че Украйна има законно право да нанася удари по маршрутите за доставяне на войските на съветска територия, като в същото време означи, че някои оръжия, получени от западни страни, имат подобаващ обхват.
 Британски министър: Украйна може
Британски министър: Украйна може " изцяло законно " да нападна цели в Русия

Украйна не е поела отговорност за сходни случаи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР