Руското командване е прехвърлило част от чеченския спецназ Ахмат на

...
Руското командване е прехвърлило част от чеченския спецназ Ахмат на
Коментари Харесай

Командир от ВСУ: Русия хвърли Ахмат да въведат ред в руските войски при Харков

Руското командване е трансферирало част от чеченския спецназ " Ахмат " на фронта при Харков, като " кадировците " се появяват основно там, където е належащо да се вкара ред в съветските войски. Това съобщи в ефира на " КИЕВ24 " командирът на дивизиона ударни безпилотни летателни комплекси " Ахил " от 92-ра обособена десантно-щурмова бригада Юрий Федоренко, предава " Фокус ".

На въпрос за ситуацията на Харковското направление, в региона Липци-Глубокое, той означи, че в сектора Глубокое съветската армия продължава да организира ударно-щурмови дейности.

" Интензивността се поддържа на приблизително равнище. И по един или различен метод те се пробват да натрупат спомагателни сили и средства за осъществяване на ударни и щурмови дейности ", съобщи командирът.

Освен това той означи, че в това време руснаците са разположили елементи на " Ахмат " на този сектор от фронта.

" Това демонстрира, че заради дейностите на Силите за защита съперникът е покварен, защото подразделенията на " Ахмат " се появяват основно там, където е належащо да се възвърне редът в съветските окупационни сили, както в постоянните, по този начин и в частните военни компании, като " Шторм-Z ", разяснява Федоренко.

Той изясни, че " точно кадировците имат цялостната власт да санкционират, принуждават и даже да постановат смъртни присъди на бойното поле ".

" Това въздейства по този начин на съветските окупатори, че след приемане на лека контузия, да вземем за пример рана на крайници, с която да се върнат, да им бъде оказана помощ, да продължат да съществуват..., врагът избира да изстреля патрон в главата и това е страхът от личния им народ. Русия постоянно е воювала по този начин. Продължава да води война по този начин и в този момент ", отбелязва военнослужещият.

Така, заключи той, " сега силите за защита имат цялостна самодейност в ръцете си, врагът няма триумф ". " Но ние разбираме, че с времето врагът, за жалост, ще усили напъните си ", споделя Федоренко.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР