Руско-украинска война ПолитикаШвейцария се отклони от неутралитета и също санкционира

...
Руско-украинска война ПолитикаШвейцария се отклони от неутралитета и също санкционира
Коментари Харесай

В разговор с Макрон Путин постави три условия за примирие

Руско-украинска война ПолитикаШвейцария се отклони от неутралитета и също глоби РусияПазар на трудаФирмите в България могат да наемат към 200 хиляди украинци
В диалог с президента на Франция Еманюел Макрон съветският държавен глава Владимир Путин е сложил три условия за реализиране на съглашение с Украйна. В тях влиза признание на Крим за съветска територия, отвод от влизане в НАТО и демилитаризация на Украйна. Това заяви публично Кремъл като резултат от телефонния диалог сред двамата водачи.

Русия е отворена за договаряния с представители на Украйна и чака (те) да доведат до мечтаните резултати “, се споделя в известието.

От Елисейския замък показаха, че Макрон е повторил настояването на интернационалната общественост Русия да спре офанзивата си против Украйна и огънят да бъде неотложно прекратен, а Путин е удостоверил „ готовността си да се ангажира “ с това.

Макрон е призовал Путин да подсигурява, че интернационалното филантропично право се съблюдава и цивилното население и превозите за помощ са предпазени. Също по този начин е помолил съветския президент „ да остане във връзка през идващите дни, с цел да избегне утежняване на обстановката “.

Според Елисейския замък диалогът на Макрон с Путин е траял час и половина. След това президентът на Франция е провел и подобен с президента на Украйна Володимир Зеленски, като го е уведомил за казаното от Путин. Обажданията са извършени паралелно с продължаващите договаряния сред представители на Русия и Украйна край Припят.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР