Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви този вторник,

...
Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви този вторник,
Коментари Харесай

Москва с официално предупреждение към САЩ и НАТО

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков съобщи този вторник, че Москва " не заплашва никого с нуклеарни оръжия " и упрекна Съединени американски щати и техните съдружници в интензивно потребление на нуклеарна изразителност.

,,Отново желая да подчертая, че Русия не заплашва никого с нуклеарни оръжия``, уточни Рябков в изявление за съветската организация РИА Новости.

По-късно, този път пред организация " Спутник ", Рябков въпреки всичко посочи, че страната му би могла да предприеме " по-сериозни ограничения против все по-осезаемата интервенция на Съединени американски щати в спора ". В тази връзка Рябков предизвести, че в случай че военната помощ от Запада за Украйна се разшири, " Русия ще бъде принудена да вземе нужните контрамерки, в това число и асиметрични ".

Директен спор против Съединени американски щати и НАТО не е в полза на Русия. Надяваме се, че във Вашингтон и в другите западни столици си дават сметка за следствията, в случай че нещата излязат отвън надзор. И да, това е предизвестие, приключи Рябков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР