Руският външен министър Сергей Лавров нарече настоящата ситуация в света

...
Руският външен министър Сергей Лавров нарече настоящата ситуация в света
Коментари Харесай

Лавров: Русия преживява преломен етап в историческото развитие на цивилизацията

Руският външен министър Сергей Лавров назова актуалната обстановка в света повратна точка в историята.

Днес всички страни по света претърпяват повратна точка в историята. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, съобщи РИА Новости. Той означи, че макар всички компликации, Министерството на външните работи ще продължи да пази ползите на Русия на интернационалната сцена.

Лавров също по този начин даде обещание да направи всичко, с цел да отбрани живота, достойнството и сигурността на съветските жители в чужбина.

„ Всички разбираме през какъв интервал минава нашата страна, Европа и целият свят. Това е повратна точка в историческото развиване на цивилизацията “, сподели Лавров на съвещание на комисията на Генералния съвет на партия „ Единна Русия “ за интернационално съдействие и поддръжка за сънародниците в чужбина.

„ И считам, че доста другари и съидейници на Русия чакат от нас точно по-голяма самостоятелност и отстояване на нашата истина и достойното ни място на международната сцена, а това са болшинството от членовете на интернационалната общественост “, добави дипломатът.

По-рано Сергей Лавров сподели, че Европейският съюз е посочил цялостния си неуспех като поръчител за споразумяване на споровете. Той напомни, че през февруари 2014 година Европейският съюз подсигурява осъществяването на съглашението за споразумяване на обстановката в Украйна сред някогашния президент Виктор Янукович и опозицията.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР