Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на

...
Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Путин предложи Михаил Мишустин за премиер

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 предложи преназначаването на Михаил Мишустин за министър-председател, съобщава Ройтерс.

Мишустин е технократ, който оказа помощ на Путин по време на войната в Украйна и икономическите провокации, провокирани от западните наказания поради нахлуването на Москва.

Почти несъмнено е, че Думата ще утвърди преизбирането на премиера, тъй като в Народното събрание на процедура няма съпротива.

Както е подбудено от закона, държавното управление подаде оставка тъкмо преди Путин, висшият водач на Русия в продължение на съвсем четвърт век, да положи клетва за нов шестгодишен мандат, написа news.bg.

Няма индикации, че Путин възнамерява огромна смяна в държавното управление, което включва ветерана Сергей Шойгу, отговарящ за защитата на Русия от 2012 година, и външния министър, отговарящ за съветската дипломация в продължение на две десетилетия.

Запазването на държавно управление непокътнато би изпратило обръщение за непоклатимост и ще бъде знак, че Путин е удовлетворен от работата му.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР