Руският президент Владимир Путин заяви в понеделник, че Русия иска

...
Руският президент Владимир Путин заяви в понеделник, че Русия иска
Коментари Харесай

Путин: Не желаем надпревара във въоръжаването, ще намалим военните разходи


Руският президент Владимир Путин съобщи в понеделник, че Русия желае да има градивни връзки с другите страни и няма да се въвлече в конкуренция във въоръжаването.

Пред победените си противници на вчерашните президентски избори той сподели, че ще се концентрира върху повишението на виталното ниво на сънародниците си, възстановяване на опазването на здравето и образованието и върху други вътрешнополитически въпроси, показва Асошиейтед прес.

Путин сподели, че Москва не счита да взе участие в нова конкуренция във въоръжаването, а желае градивен разговор с интернационалните си сътрудници и ще направи всичко за решение на различията сред други страни, като наред с това отстоява националните си ползи, отбелязва Ройтерс.

Президентът съобщи даже, че възнамерява понижаване на военните разноски за 2018 и 2019 година Същевременно той акцентира, че това няма да докара до понижаване на отбранителния капацитет на страната, показва Франс прес.

По думите на Путин всички политически сили в Русия би трябвало да обединят напъните си за решаването на проблемите на страната. Той подчертава върху повишението на икономическия напредък, въвеждането на нововъведения в технологиите, модернизиране на инфраструктурата, а като основни цели набеляза битка с бедността и намаляването на разликите сред небогати и богати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР