Руският президент Владимир Путин заяви, че ваксинацията е основният начин

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че ваксинацията е основният начин
Коментари Харесай

Путин: Руските ваксини срещу COVID-19 са най-добрите в света

Руският президент Владимир Путин съобщи, че имунизацията е главният метод за битка с пандемията от ковид, а производството на ваксини ще се усилва. Той назова съветските ваксини против COVID-19 "най-добрите в света ". "Наистина има с какво да се гордеем, поради това, че ( "Спутник V ") и (другите наши) ваксини са най-безопасните и най-ефективните ", сподели съветският президент, представен от ТАСС.
Той подчера, че два милиона руснаци към този момент са получили и двете дози от имунизацията против COVID-19, а още два милиона - единствено първата доза.
"Към днешна дата над два милиона души са получили и двата съставния елемент от имунизацията, направени са имунизации. И почти още толкоз, само че по-малко, също над два милиона (души) са получили първата доза ", сподели той на среща с доброволци от акцията "Ние дружно ".
Масовата имунизация против COVID-19 на всички искащи в страната стартира на 18 януари. Руснаците могат да се ваксинират гратис с една от две регистрирани в Русия ваксини - Спутник V и Епиваккорона, отбелязва ТАСС.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР