Руският президент Владимир Путин заяви, че газопреносната система на Украйна

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че газопреносната система на Украйна
Коментари Харесай

Путин: Не сме виновни за поскъпването на нефта и газа

Руският президент Владимир Путин съобщи, че газопреносната система на Украйна е запълнена напълно съгласно съветските контракти за доставка на газ за Европа, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" На 100 % е запълнена дори газопреносната система на Украйна по нашите контракти. Това е изумително, само че е реалност ", сподели Путин на заседание с членове на държавното управление.

Русия поддържа всички доставки на течни изкопаеми горива макар спора в Украйна и западните наказания, уточни съветският президент, представен от Франс прес. Той посочи, че Москва не е отговорна за скока на международните цени.

" Изпълняваме всичките си отговорности ", акцентира Путин, като добави, че западните наказания против Русия са непозволени, а западните държавни управления разочароват личните си нации, осведоми Ройтерс.

На същото съвещание министърът на финансите Антон Силуанов означи, че Москва взима всички ограничения, с цел да ограничи приключването на капитали и че страната ще обслужва външните си задължения в рубли.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР