Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Бивш шеф в ЦРУ: Владимир Путин е жив мъртвец

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е жив труп ", написа английският в. " Сън ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10120
Лондонската медия цитира някогашния началник в американското Централно разследващо ръководство (ЦРУ) Джеймс Олсън. Мъжът с над тридесет годишен стаж в службата, пенсионирал се като шеф на подразделението за битка против шпионажа, съобщи: Държавният глава в Москва няма потребен ход. Ако приключи нашествието против Украйна, той няма да завоюва президентските избори, предстоящи през идната година.  В случай че продължи войната, той ще бъде свален от власт. Бих описал обстановката на Путин по следния метод. Той, физически, е жив. В същото време обаче съветският водач е политически мъртвец. Ето за какво аз мога да го нарека жив труп.

На въпрос дали се чака стопанинът на Кремъл ще падне от власт Олсън отговори позитивно. " Това обаче няма да стане посредством протест ", добави той

" Президентът на Руската федерация е параноик. Той се опасява да не го застигне ориста на Муамар Кадафи  Муамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 година, съгласно версия е роден на  7 юни 1942 година Държавен глава на Либия. Путин има голям брой бункери, където да се скрие. Дори и жителите на страната да се вдигнат на протест, аз не считам, че той ще в профил президента. Властта ще впрегне и силовите структури, и финансовите си запаси, с цел да се оправи с недоволството ", сподели още  Олсън.

По думите на ексшефа в Централно разузнавателно управление на САЩ съветският водач ще бъде свален с дворцов прелом.

" В Кремъл има скрита съпротива. Най-многобройната група недоволни са военните. Те недоволстват от некадърното управление на министъра на защитата Сергей Шойгу и антуража му. Заради слабата  подготовка на бойците и офицерите, некачествената техника, и така нататък съветските въоръжени сили в Украйна изгубиха повече от 170 000 души. За съпоставяне, Съветите по време на войната в Афганистан (1979 – 1989 г.) дадоха под 15 000 жертви. Тази случка бе измежду аргументите за разпада на Съветския съюз. Много висши военни към момента си спомнят този неуспех и не желаят повтаряне на тези събития, които ги лишиха от привилегированото им състояние ", разяснява той.

" Другата група недоволни са олигарсите. След като Европейският съюз, Съединени американски щати, Англия и други страни постановиха наказания на най-близките до Кремъл богаташи, тези хора изгубиха доста. Не могат да оперират със сметките си в над 30 страни по целия свят, тяхното имущество е запорирано. Те са лишени от опцията да пътуват по света по бизнес и развлечения. Въведеният скрито налог " Специална военна интервенция " (както Москва назовава войната против Украйна) също ги удари по джоба ", съобщи Олсън.

" Опозиционни настроения има и измежду хора в специфичните служби на Руската федерация. Кадрови разузнавачи и контраразузнавачи роптаят против назначения от горната страна на хора без качества за тази работа, голямата корупция в институциите, и така нататък Недоволството обаче набъбна след старта на войната. Според изтекли данни външното разузнаване на Русия е предало доста обстоен отчет по отношение на обстановката в Украйна. В него се е посочвало, че съветските въоръжени сили не са готови за пълномащабна война. Документът обаче е бил редактиран персонално от шефа на службата Сергей Наришкин и предаден на Путин. Изопачаването на обстоятелствата и пагубните последствия от това са подкопали доверието на доста експерти в специфичните служби към управленията и на институциите, и на страната ",  описа някогашният началник в Централно разузнавателно управление на САЩ.  

" Смятам, че трите групи недоволни ще обединят старания ще смъкват Путин от власт ", изрази мнението си Олсън.  

На въпрос по кое време може да се чака прелом в Кремъл събеседникът на " Сън " отговори: Не мога да дам периоди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР