Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин разреши на руските авиокомпании да вземат чуждите самолети

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подписа закон, допускащ задграничните самолети, наети от съветски самолетни компании, да бъдат регистрирани като благосъстоятелност на самолетните компании, които ги употребяват, осведоми организация ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2473
Санкциите, наложени след нахлуването на Русия в Украйна, дават на лизинговите компании до 28 март да се освободят от покупко-продажбите с съветски самолетни компании

Почти 780 самолета са наети от съветски самолетни компании, в това число 515 от задгранични лизингодатели. Най-големият лизингодател в света, основаният в Дъблин AerCap, има най-вече самолети, наети от съветски превозвачи - 152, напомня Ройтерс.

Проблемът с наетите " Боинг " и " Еърбъс " е, че поради несигурността и западните санкции международните застрахователи отхвърлят да застраховат пътническите самолети, което е наложително, с цел да могат те да извършват полети.

На 8 март съветските самолетни компании престанаха да извършват интернационалните полети поради опасения, че самолетите, които са наети, могат да бъдат задържани на задгранични летища. Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия не разрешиха на съветски самолети да кацат на летищата им и да прелитат над националното им въздушно пространство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР