Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин за Кемерово: Опитват да всеят паника и недоверие в момент на траур

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила жигосах през днешния ден опитите в интернет и от чужбина "да се всее суматоха " в миг, когато страната му е в печал поради лишилия десетки животи пожар в търговски център в Сибир, съобщи Франс прес.

"За страдание има изявления в обществените мрежи, включително от чужбина, предопределени за всяване на суматоха, за всяване на съмнение, за конфигуриране на хората едни против други ", сподели Путин на среща с високопоставени съветски представители, отдадена на нещастието.

"Ние не можем да приемем такива неща при никакви условия ", добави той и заръча на способените управляващи да проведат "напълно обективно и транспарантно " следствие на тази драма, при която в неделя в град Кемерово починаха 64 души, от които 41 деца.

Същевременно съд в Москва подреди ареста на жителя на Украйна Никита Кувиков за разпространение в интернет на лъжливи сведения за цифрата на починалите в пожара, съобщи ТАСС.

Разпореждането е издадено от съда в отсъствието на Кувиков. Той е прочут в обществените мрежи с името Евгений Волнов. Под това име той се подвизава като телефонен шегаджия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР