Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин с първи думи за нахлуването на Хамас в Израел

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През във вторник сподели, че вълната от принуждение сред Израел и палестинците демонстрира неуспеха на политиката на Съединени американски щати, която съгласно него се е стремяла да монополизира договарянията, като в същото време подценява палестинските ползи, оповестява " Ройтерс ".
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 162
" Мисля, че доста хора ще се съгласят с мен, че това е ослепителен образец за неуспеха на политиката на Съединените щати в Близкия изток ", каза Путин пред гостуващия иракски министър председател Мохамед Шиа Ал-Судани.

Путин акцентира, че Съединените щати са се стремили да " монополизират " интернационалните усилия за създаване на мир в района и упрекна Вашингтон, че подценява да търси взаимни отстъпки, които биха били допустими за всяка страна.

Според Путин, Съединените щати са пренебрегнали ползите на палестинците, в това число нуждата от самостоятелна палестинска страна. Палестинците желаят страна на Западния бряг и Ивицата Газа със столица Източен Йерусалим - цялата територия, завладяна от Израел през войната от 1967 година

По-рано Кремъл съобщи, че поддържа връзка и с двете страни и ще се стреми да играе роля в разрешаването на спора сред тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР