Днес видяхме едно огромно неуважение от страна на ГЕРБ. Могат

...
Днес видяхме едно огромно неуважение от страна на ГЕРБ. Могат
Коментари Харесай

Кирил Петков, Продължаваме Промяната: ГЕРБ проявиха едновременно неуважение и към Христо Ботев, и към българските лекари

Днес видяхме едно голямо пренебрежение от страна на ГЕРБ. Могат да извикат всички в неделя. Насроченото съвещание беше от техния ръководител. Второто пренебрежение беше към техния министър-председател, който стоеше самичък и чакаше да бъде изслушан. Третото - към Христо Ботев, да ни извикат и да не се появят. Най-голямото пренебрежение, обаче е към всички медицински сестри и млади лекари, които не престават да получават ниски заплати. Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на " " (ПП).

" Въпреки че в България липсват 17 000 сестри, поради частните си ползи ГЕРБ и Движение за права и свободи избраха облагата пред нормално възнаграждение на медицинските сестри ", добави той.

" Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ избират да си вършат селфита с Урсула фон дер Лайен, Манфред Вебер и хора, глобени по " Магнитски ", вместо да се погрижат за българското опазване на здравето ", съобщи на собствен ред съпредседателят на Политическа партия. 

" Днес служебното държавно управление отхвърли на българските лекари и медицински сестри да разиска и един път вечно да реши въпроса по какъв начин да им обезпечи почтено заплащане. ГЕРБ, Движение за права и свободи и здравната мафия, обвързана с тях, имат интерес държавните и общински лечебни заведения да не могат да обезпечат почтено възнаграждение на българските експерти. Нашата цел е минималната заплата за доктор да бъде най-малко равна на междинната за страната, за медицинските сестри и експерти - най-малко 80% от междинната заплата ", съобщи акад.. 

Съвсем скоро българските жители може да нямат достъп до конституционно обезпеченото право на здравна помощ, предизвести Васил Пандов от Политическа партия.

" Не е обикновено така наречен евроатлантици да желаят да гласоподават с Вучич, Орбан и Путин по тематика, по която ние бяха съвносители. Благодаря на нашия представител в Организация на обединените нации, че изми срама, който бяха засилили най-вероятно поради сделка на Борисов ", разяснява във връзка Резолюцията на Организация на обединените нации за Сребреница. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР