Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Уесли Кларк: Владимир Путин иска да възстанови СССР

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През желае да възвърне Съюз на съветските социалистически републики, това някогашният главнокомандващ на силите на НАТО (от 1997 до 2000 г.) в Европа Уесли Кларк по БТВ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4582
По думите на някогашния американския боен президентът и да устави надзор върху Източна Европа. " Тези страни са самостоятелни и това е гарантиране от международното  право ", сподели още той.

За оръжието, доставено на Украйна, генералът сподели: Доставихме това, което Киев изиска. Украйна има потребност от повече оръжие.

" Украинците, както и други народи в Източна Европа, са доста грамотни и бързо ще се научат по какъв начин се работи с дронове ", уточни Кларк за изпращането на 120 безпилотни самолета от Съединени американски щати за Киев.

Генералът уточни още: Най-лесно е да се изпрати съоръжение от времената от социализма, тъй като в Украйна имат опит с боравенето и поддръжката на тази техника.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР