Руският президент Владимир Путин учреди позицията на свой първи заместник

...
Руският президент Владимир Путин учреди позицията на свой първи заместник
Коментари Харесай

Путин даде на Медведев важен пост

Руският президент Владимир Путин учреди позицията на собствен първи заместител в ръководената от него Военно-промишлена комисия и го даде на Дмитрий Медведев , заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент и министър председател на Русия, предава ТАСС.

Според указа на президента, оповестен в понеделник, ръководителят на Министерството на изключителните обстановки Александър Куренков също влиза в комисията вместо извадения от състава й Игор Артемиев (преди това началник на Федералната антимонополна служба).
 Медведев персонално съобщи на Си Дзинпин обръщение от Путин
Медведев персонално съобщи на Си Дзинпин обръщение от Путин

Посещението се организира на 20 и 21 декември

Президентът на Русия е ръководител на комисията . В нея влиза и вицепремиерът - началник на Министерството на индустрията и търговията Денис Мантуров - той заема длъжностите заместник-ръководител на комисията и началник на нейната гилдия (сформирана за решение на настоящи въпроси).

В комисията влизат още министърът на защитата Сергей Шойгу, началникът на Генералния щаб Валери Герасимов, секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев, ръководителите на Службата за външно разузнаване, ФСБ, Националната армия и други

От началото на войната Дмитрий Медведев от време на време прави извънредно остри изказвания в канала си в  " Телеграм " против Украйна и нейните западни сътрудници.
 Медведев: Преговорите с Украйна са безсмислени
Медведев: Преговорите с Украйна са безсмислени

Позиция на някогашен президент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР