Руският президент Владимир Путин се появи на трибуната на парада

...
Руският президент Владимир Путин се появи на трибуната на парада
Коментари Харесай

Стратегическите ядрени ракети „Ярс“ бяха показани на парада в Москва

Руският президент Владимир Путин се появи на трибуната на парада в Москва, който всяка година на 9 май празнува успеха над нацистка Германия във Втората международна война.

От няколко дни разнообразни уеб сайтове разпространяваха информация, че Путин няма да се появи персонално на парада, а на видеостена „ заради несъразмерна претовареност “. Това обаче бе хумористична вест на съветския уебсайт „ Панорама “, която някои разпространяваха като същинска.

За първи път в някои региони на страната няма да се проведат обичайните военни паради. Паради ще има в огромните градове, само че е неразрешено потреблението на дронове.

Гвоздеят на програмата в Москва бяха стратегическите нуклеарни ракети „ Ярс “.

В речта си съветският президент Владимир Путин упрекна Запада в опит да унищожи Русия и да постанова на останалия свят своята воля и правила.

„ Те не помниха кой разруши това международно зло и не пожали живота си за освобождението на народите на Европа “, сподели Путин.

В изказването си той акцентира, че съзнателно се провокират настроения в редица страни за разрушение на мемориалите на Съветската войска, за основаване на фетиш към нацистите.

На централния подиум бяха водачите на Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР