Руският президент Владимир Путин разясни условията за получаване на руско

...
Руският президент Владимир Путин разясни условията за получаване на руско
Коментари Харесай

Путин подписа указ за предоставяне на руско гражданство на чужденците, биещи се за Русия

Руският президент Владимир Путин обясни изискванията за приемане на съветско поданство по банален метод за чужденци, които са сключили контракти за военна работа в Руската федерация, оповестяват съветски медии.

Указът на президента, оповестен в понеделник на формалния портал за правна информация, променя указа по същата тематика от 30 септември предходната година. Според новите правила „ задгранични жители, сключили контракти за военна работа във въоръжените сили на Руската федерация или военни формирования за интервал от една година “, могат да аплайват за поданство по банален метод.

Съгласно настоящите по-рано правила тази наредба се ползва за чужденци и лица без поданство, които „ подписаха контракти за военна работа във въоръжените сили на Руската федерация, други войски или военни формирования за интервал от минимум една година и, които вземат участие във военни дейности минимум шест месеца в техния състав или са взели участие в тях по-малко от шест месеца и са получили осакатяване (рана, контузия, сътресение), вследствие на което подлежат на уволняване от военна работа за здравословни аргументи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР