Руският президент Владимир Путин призова за освобождаване на Сирия от

...
Руският президент Владимир Путин призова за освобождаване на Сирия от
Коментари Харесай

Путин призова Сирия да бъде освободена от чуждо военно присъствие

Руският президент Владимир Путин прикани за освобождение на Сирия от задгранично военно наличие , съобщи Ройтерс, представена от БНР.

Той акцентира, че това се отнася за всички страни. „ И с иранските сътрудници, и с турските, нееднократно сме говорили за това и с американските сътрудници “, разяснява Путин.

„ Ако бъдещото законно управление на Сирия не се нуждае от наличието на съветски военни, Русия ще бъде длъжна да напусне територията на страната “, сподели още съветският президент.

Той уточни, че  за Русия Саудитска Арабия е другарска страна  и акцентира, че има доста положителни връзки и с краля, и с престолонаследника.

Русия ще създаде ударни комплекси, които ще преодолеят всяка система за противоракетна защита “, съобщи президентът.

„ Ще създадем това, през днешния ден към този момент е явно, тъй като системите за ПРО работят против балистични ракети, летящи по балистична траектория. Освен че сме ги усъвършенствали неведнъж, сме основали и друго оръжие, което към този момент още никой не има в целия свят “, сподели Путин.

По мотив приближаването на инфраструктурата на НАТО към границите на Русия той разяснява: „ Това не провокира никаква наслада у нас “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР