Руският президент Владимир Путин призова адвокатите във вторник да направят

...
Руският президент Владимир Путин призова адвокатите във вторник да направят
Коментари Харесай

Путин призова адвокатите да осигурят справедливо наказание за атентаторите

Руският президент Владимир Путин прикани юристите във вторник да създадат всичко належащо, с цел да бъдат осъдени причинителите на клането предходната седмица в концертна зала в региона на Москва.
Путин сподели, че следователите откриват събитията на случилото се.
„ Те (следователите) разкриват детайлности, дефинират ролята и степента на виновност на всеки участник, учат заключенията на криминалисти и специалисти “, сподели той на среща в колегията на Генералната прокуратура в Москва.
Националният антитерористичен комитет координира работата на другите разследващи служби, които са ангажирани с следствието, сподели той.
„ Надявам се, че юристите, в границите на своите пълномощия, в това число при предявяване на държавни обвинявания и по време на процеса, ще създадат всичко належащо, с цел да подсигуряват, че нарушителите ще бъдат заслужено осъдени, както се изисква от съветското законодателство “, акцентира той.
Най-малко 139 души бяха убити и повече от 180 бяха ранени на 22 март, когато въоръжени мъже откриха огън в Crocus City Hall в Красногорск, Московска област.
Следственият комитет заяви, че е задържал 11 души, в това число четирима причинители, в граничния регион на Брянск, които са били на път за Украйна.
Басманният областен съд на Москва късно в неделя упрекна четиримата причинители в тероризъм и утвърди предварителния им арест до 22 май.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР