Руският президент Владимир Путин предупреди във вторник от Техеран, че

...
Руският президент Владимир Путин предупреди във вторник от Техеран, че
Коментари Харесай

Путин предупреждава ЕС, че доставките на газ може да продължат да намаляват

Руският президент Владимир Путин предизвести във вторник от Техеран, че Западът самичък си е отговорен, че потокът от съветски природен газ към европейските клиенти е намалял и предизвести, че той може да продължи да понижава , цитира думите му Associated Press.

Изявлението на Путин в допълнение ускори натиска върху Европейския съюз, който се притеснява, че, с цел да провокира стопански и политически безпорядък в Европа през зимата.

Говорейки пред съветски кореспонденти в Техеран, където взе участие в, Путин сподели, че количеството газ, изпомпвано през газопровода " Северен поток " за Германия, ще спадне в допълнение от 60 милиона на 30 милиона кубически метра дневно, или към една пета от потенциала си, в случай че една турбина не бъде заменена бързо.

Той добави, че Русия, който в никакъв случай не е влизал в употреба, само че означи, че той ще има единствено половината от избрания си потенциал, защото останалата част е употребена за вътрешни потребности.

Руският водач също по този начин предизвести Запада, че неговият като част от глобите против Украйна ще дестабилизира международния пазар на нефт и ще накара цените да скочат.

" Чуваме някои налудничави хрумвания за ограничение на размерите на съветски нефт и ограничение на цената на съветския нефт ", сподели той. " Резултатът ще бъде същият - повишаване. Цените ще скочат до небето . "

Откакто съветските войски нахлуха в Украйна през февруари, Европейски Съюз утвърди и, които да влязат в действие по-късно тази година, само че не включиха природния газ, защото 27-членният блок зависи от него за зареждане на заводи, произвеждане на електричество и отопление на домове.

Руският държавен газов колос " Газпром " обаче понижи доставките на газ през газопровода " Северен поток 1 " за Германия с 60% предишния месец,, откакто турбина, която Siemens изпрати в Канада за главен ремонт,. Канада и Германия, само че Путин сподели във вторник, че.

Руският водач предизвести, че " Газпром " би трябвало да затвори друга турбина за ремонт в края на юли и в случай че тази, която беше изпратена в Канада, не бъде върната до тогава, притокът на газ ще намалее още повече.

Като друга причина за намаляването на доставките той уточни, че Украйна, пренасящ съветски газ на Запад през територия, следена от основаните в Москва сепаратисти.
 Турбината от Канада за
Турбината от Канада за " Северен поток 1 " - тест за Путин

Иска ли Путин да унищожи последните останки от икономическа рационалност в подобен сериозен за Русия миг?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР