Руският президент Владимир Путин планирал да се оттегли в началото

...
Руският президент Владимир Путин планирал да се оттегли в началото
Коментари Харесай

Путин щял да подава оставка догодина заради Паркинсон, Кремъл опровергава

Руският президент Владимир Путин възнамерявал да се отдръпна при започване на идната година на фона на възходящите страхове за здравето му, настояват източници в Москва, представени от английския таблоид " Сън ".

Наблюдатели на Кремъл са споделили, че неотдавнашни показателни фрагменти показвали, че 68-годишният Путин имал вероятни признаци на заболяването на Паркинсон.

А осведомени анализатори настояват, че любовницата на съветския президент - някогашната гимнастичка Алина Кабаева, която е на 37 години, го молела да се отдръпна от властта.

Наблюдатели, които са проучили неотдавнашни фрагменти с Путин, са отбелязали, че краката му наподобява са в непрестанно придвижване и той наподобява усеща болки, до момента в който стиска дръжката на стол.

Пръстите му също е било видяно да треперят, до момента в който е държал химикалка и стискал чаша, за която се счита, че е съдържала коктейл от болкоуспокояващи.

Спекулациите, че неговото 20-годишно ръководство - единствено Сталин се е задържал повече във властта в Русия - може да е към своя край, се усилиха по-рано тази седмица, когато бяха импортирани проектозакони, които да го трансфорат в пожизнен сенатор, когато той подаде оставка.

Законодателството, импортирано от самия Путин, беше прокарано през Народното събрание, с цел да му подсигурява законов имунитет от гонене и държавни привилегии, до момента в който той почине.

Московският политолог професор Валери Соловей подхрани още спекулации нощес, като допусна, че Путин може да има признаци на Паркинсон.

Преподавателят сподели, че също по този начин бил схванал, че неразкритата партньорка на Путин Алина го притискала да напусне - дружно с дъщерите си Мария Воронцова (35-годишна) и Катерина Тихонова (34-годишна).

Соловей сподели: " Има семейство, което има огромно въздействие върху него. Той има намерение да оповести обществено проектите си за предаване на властта през януари ".

Професорът предвижда, че Путин скоро ще назначи нов министър председател, който ще бъде квалифициран да стане негов възможен правоприемник.

Служителите на президента неведнъж опровергават слуховете, че той проправя пътя за политически излаз.

А самият Путин постоянно пуска фотоси, на които той наподобява добре и тонизиран в Action Man театралничи на лов, пукотевица, езда и игра на хокей на лед.

Неговият представител Дмитрий Песков съобщи за хода на сенатора за цялостен живот: " Това е практиката, която се ползва в доста страни по света и е изцяло оправдана.

" Това не е иновация от позиция на интернационалната процедура. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР