Руският президент Владимир Путин определи взрива в Санкт Петурбург като

...
Руският президент Владимир Путин определи взрива в Санкт Петурбург като
Коментари Харесай

Путин разреши ликвидирането на терориста от Санкт Петербург

Руският президент Владимир Путин дефинира гърмежа в Санкт Петурбург като терористичен акт, заяви ТАСС. Той заповядал на шефа на Федералната работа за сигурност (ФСС) при задържане на нарушителите да се работи в границите на закона.

Но при опасност за живота и здравето на офицерите " никой да не бъда пленяван, бандитите да бъдат премахнати на място ".

" Вчера в Сакт Петербург беше осъществен терористичен акт. Неотдавна ФСС пресече още един опит за атентат ", съобщи президентът на Русия по време на среща с военнослужещи, взели участие в интервенциите в Сирия.

Путин подсети за хилядите бойци, намиращи се в Сирия. " А какво би станало, в случай че всички тези хиляди, стотици се върнат при нас и то подготвени, въоръжени и добре готови ", зададе риторичен въпрос президентът.

Взивното устройство е самоделно с мощ 200 грама тротилов еквивалент. Взривът стана в постройката на комерсиалния център " Прекресток " в Санкт Петербург. По последни данни ранените са 13 индивида, осем от тях към момента са в болница. /Марица.бг
тагове путен очистване терорист санкт петербург
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР