Руският президент Владимир Путин написа статия за събитията, свързани с

...
Руският президент Владимир Путин написа статия за събитията, свързани с
Коментари Харесай

Путин готов със статия за Втората световна война

Руският президент Владимир Путин написа публикация за събитията, свързани с Втората международна война, заяви за медиите представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
„ Да, президентът към този момент е написал публикация “, сподели той, отговаряйки на съответния въпрос.
В същото време той разясни, че се чака съветският президент Владимир Путин по-късно да вземе решение по отношение на времето за издание на публикацията.
„ Очакваме решението по отношение на времето за издание “, сподели той в отговор на въпрос дали публикацията може да бъде оповестена преди парада за Деня на успеха на 24 юни.
Песков съобщи пред ТАСС по-рано, че Путин възнамерява да напише и разгласява публикация за събития, свързани с Втората международна война, само че времето за нейното излизане ще бъде обвързвано с датите на главните тържества по случай 75-годишнината от Победата.
За проектите да напише публикация за събитията, предшестващи войната, и основана на архивни документи, Путин загатна през декември 2019 година на огромна конференция. Наскоро в обществените си изявления той отдели доста внимание на тези събития, в това число на Мюнхенското съглашение, както и ролята на обособени европейски страни, в това число Полша. Руският президент неведнъж е подчертавал недопустимостта от подправяне на историята на войната, по-специално назова решението на Европейския парламент, което приравнява ролята на Съюз на съветските социалистически републики с ролята на хитлерова Германия недопустимо и погрешно.
Тази година всеобщите събития по случай Деня на успеха бяха отсрочени заради епидемиологичната обстановка, обвързвана с разпространяването на ковид. На 26 май съветският президент Владимир Путин разгласи, че парадът на успеха ще се организира на 24 юни., предава " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР