Руският президент Владимир Путин изрази мнение, че пристигането на американския

...
Руският президент Владимир Путин изрази мнение, че пристигането на американския
Коментари Харесай

Путин проговори за очакваното пристигане на Тръмп в Москва в Деня на победата

Руският президент Владимир Путин изрази мнение, че идването на американския водач Доналд Тръмп в Москва в Деня на успеха ще бъде вярна стъпка във връзка с предизборната акция в Съединени американски щати.

„ Що се отнася до 9 май в Москва: (...) Мисля, че идването /на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп/ във връзка края на Втората международна война за водача на страната, която даде забележителен принос в битката против нацизма, даже по време на предизборната акция ще бъде вярна, вярна стъпка ”, цитират медии.

Въпреки това Путин акцентира, че „ това ние не го решаваме “.

"Ако американският президент дойде, тогава, несъмнено, ще се срещнем с него в Москва и ще си поговорим ", увери той. В същото време среща с американския водач не е планувана в графика на Путин. "Не планираме среща ", сподели съветският водач.

Путин акцентира, че пълноценният темперамент на сходни срещи зависи от откровеността и желанието да пристигна да разиска основни въпроси в двустранните връзки. "Ние сме подготвени за това и в случай че Съединени американски щати също са подготвени, то в този смисъл и в този случай са вероятни положителни договаряния ", приключи президентът.

По-рано Кремъл разгласи броя на водачите на страни, които ще се съберат на Деня на успеха в Москва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР