Руският президент Владимир Путин има няколко диагнози, по-специално той има

...
Руският президент Владимир Путин има няколко диагнози, по-специално той има
Коментари Харесай

Путин е с тежка форма на рак и психични проблеми

Руският президент Владимир Путин има няколко диагнози, по-специално той има доста тежка онкология и психологични проблеми. Ръководителят на Русия залага на таргетната терапия (лечение с медикаменти, които блокират растежа и разпространяването на раковите клетки), сподели в изявление за УНИАН съветският историк и политически анализатор Валерий Соловей.

Според него в този момент президентът на Руската федерация към този момент минава през решителен стадий до известна степен - той е мощно предпазен от обществени изявления, а в случай че ги провеждат, то единствено под непоколебим надзор или с двойници, както се е случвало постоянно. " Той е с няколко диагнози. Това е доста тежка онкология. Продължава таргетна терапия, само че това не може да продължи безпределно. Има Паркинсонова болест, която визира някои поведенчески модели. Има и психологични проблеми, само че не в битовия смисъл, а в строго медицински. Те се обострят от действието на медикаментите ", сподели специалистът.

Анализаторът счита, че в този момент за Путин би било по-добре да се занимава с децата си, с внуците си и да не се занимава с огромна политика. " Но не, той желае да извърви този път до дъно и да приключи, както му се коства, с успех. Няма да приключи с успех, само че най-малко желае да избегне срама ", добави историкът.

Владимир Путин се приписва на разнообразни болести в продължение на доста години поред, по-специално на заболяването на Паркинсон и рак на панкреаса. От Кремъл неведнъж са заявявали, че съветският водач няма здравословни проблеми. През май тази година началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов съобщи, че президентът на Руската федерация е тежко болен от рак./Факти
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР