Руският президент Путин бързо губи сила и политическа тежест. И

...
Руският президент Путин бързо губи сила и политическа тежест. И
Коментари Харесай

Путин не може да сложи край на войната, иначе ще загуби властта

Руският президент Путин бързо губи мощ и политическа тежест. И до момента в който кървавият деспот не знае по какъв начин да задържи властта, създателят на частната войска " Вагнер " Евгений Пригожин употребява хитри тактики, а Игор Гиркин (Стрелков) основава собствен въоръжен батальон.

Това разкри военният специалист Александър Мусиенко в изявление за организация УНИАН. Според него в този момент се следи разрушаването на цялата система, която Путин се опита да сътвори. Игор Гиркин е някогашният водач на донецките сепаратисти от 2014 година Твърди се, че в този момент е отишъл на фронта да се бие на страната на съветския агресор.

" Путин през всичките тези години се опитваше да построи мощна централизирана система. Сега тя се проваля на разнообразни стадии. Например ръководителят на Башкортостан изрази недоволството си от мобилизацията [обявена от Кремъл]. Путин губи надзор, тъй като е захласнат от войната като метод да резервира властта си. Путин не може да се оправи с вътрешния надзор и фигури като Пригожин и Кадиров излизат на напред във времето ", сподели Александър Мусиенко.

Недоволството в обкръжението на Путин пораства. Диктаторът към този момент не наподобява мощен и на фона на цялостната липса на триумф на съветската войска на фронта. Вече излиза наяве за руснаците, че войната се е проточила. Според специалиста Путин към момента няма да може да постави завършек на войната, защото тогава незабавно ще загуби властта.

" Сега Гиркин образува личен въоръжен батальон. Тези хора намерено демонстрират недоволството си. Пригожин снима клипове и демонстрира, че Министерството на защитата не обезпечава добре бойците. Това значи, че Пригожин и други като него имат упоритости да търсят поддръжка за в бъдеще. Сега той търси поддръжка във военните, както болшевиките са търсили поддръжка от угнетената класа, на която са били подготвени да оказват помощ - служащи, селяни и военни. Военните, на които им е писнало от провалите в Първата международна война, отиват в Петроград като резултат. От едни и същи недоволни хора Пригожин образува своята основа. Той подлага на критика Шойгу, Министерството на защитата и други и никой нищо не може да му каже ", заключи Мусиенко, написа обстоятелства.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР