Любимите лица Диляна Попова и Александър Сано са водещите на

...
Любимите лица Диляна Попова и Александър Сано са водещите на
Коментари Харесай

Диляна Попова застава до Александър Сано като водеща на „Островът на 100-те гривни“

Любимите лица Диляна Попова и Александър Сано са водещите на първия сезон на " Островът на 100-те гривни " в България. Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на международния авантюристичен феномен. Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити дружно с 30 участници и ще бъдат до тях от самото начало, с цел да покажат най-интересните моменти по пътя им към огромната премия от 300 000 лв..

Диляна и Александър ще съпреживеят дружно с приключенците най-интригуващите борби за превъзходство, другите тествания за мозъка, духа и тялото, на които те ще бъдат подложени, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този миг в риалити формат в българския ефир. Двамата водещи имат за задача да разясняват всички борби и събития в риалитито и да вкарат феновете в комплицираните тактики и взаимоотношения сред участниците.

" Да бъда водеща и то на подобен формат е извънредно предизвикателство. Обичам приключенията, обичам адреналина, а в това риалити има 30 невероятни мъже и дами, с които да ги споделя под една или друга форма. Най-интересна за мен ще бъде обществената им игра, тактиките, другарствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ дружно със Сано ми дава убеденост, че освен ще успеем да предадем на феновете страстите и най-интригуващите моменти в риалитито, само че и ще се забавляваме. " - споделя Диляна Попова.

" Със сигурност е доста хубаво да имаш до себе си сътрудник, с който да се подкрепяте в едно сходно прекарване. В оригинала на формата водещият е един. Затова се веселя, че ние ще разчупим разпоредбите, а най-хубавото е, че ще го създадем с Диляна " – добавя водещият Александър Сано.

Снимките на първия сезон на " Островът на 100-те гривни " ще бъдат през лятото на една от най-екзотичните дестинации в света. Там, участниците ще изпитат опциите си да оцеляват, надалеч от комфорта на цивилизацията и да основат общество със свои лични правила, в което най-голямото благосъстояние е на ръцете им – гривната.

Форматът е благосъстоятелност на Talpa Studios и Monday Media ©, а истинският формат - на Джон де Мол, Вим ван Дам и Юрик Вандерворст.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР