Руският опозиционер Алексей Навални вероятно никога няма да излезе от

...
Руският опозиционер Алексей Навални вероятно никога няма да излезе от
Коментари Харесай

Карабоев: Навални никога няма да излезе от затвора, ще бъде убит там

„ Руският опозиционер Алексей Навални евентуално в никакъв случай няма да излезе от пандиза. Той ще бъде погубен там ”. Това съобщи журналистът Петър Карабоев в ефира на NOVA NEWS.
Прочетете още
Относно българския публицист Христо Грозев, който завоюва „ Оскар ” с филм за Навални, Карабоев съобщи, че Грозев ясно разчете сигнала против себе си през 2022 година, когато бе разгласен за търсене. Сигналът е: „ Не си и помисляй да припарваш в близост. Знаем къде си, ние ще преценим какво да създадем с теб ”.

„ Грозев напусна Виена, където не могат да му подсигуряват сигурността, в Лондон не бе позволен да получи премията „ Бафта ”. Вчера с настояването на Русия за неприсъствен арест на Христо Грозев и оповестяването му за задграничен сътрудник, стана ясно, че това е жест за вътрешна приложимост в Русия ”, изясни журналистът.

За друга издадена присъда в Русия - против журналиста Владимир Кара-Мурза, Карабоев изясни, че това е най-голямата присъда по политическо дело след разпада на Съюз на съветските социалистически републики – 25 години. „ Той ще лежи 15 година повече от Навални. Следващата седмица евентуално ще стартира ново дело против Навални, което го заплашва с 30 година затвор ”, изясни журналистът.

Кара-Мурза дълги години ръководеше в Съединени американски щати офиса на една съветска телевизия. Той помагаше на Уилям (Бил) Браудър по делото в Русия и има присъединяване в зараждането на закона „ Магнитски ”. Той лобираше в Щатите за това кои са лицата в Русия, които могат да бъдат наказани по закона „ Магнитски ”, изясни Карабоев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР