Руският опозиционер Алексей Навални разкритикува днес истерията на Кремъл след

...
Руският опозиционер Алексей Навални разкритикува днес истерията на Кремъл след
Коментари Харесай

Навални за обиските на негови сътрудници: Путин е ядосан от случилото се на местните избори

Руският опозиционер Алексей Навални разкритикува през днешния ден " нервността " на Кремъл след вълната от претърсвания на жилища и офиси на негови сътрудници, осъществени от полицията в цяла Русия, съобщи Франс прес.

В блога си Навални разказа обиските като най-голямата полицейска интервенция в историята на модерна Русия. Той твърди, че арестите се дължат на изборните удари, понесени от властта на локалните избори в неделя в Москва, предава Българска телеграфна агенция.

В обществени медии Навални написа, че Путин е сърдит от случилото се на локалните избори в неделя и добави, че дейностите на полицията в съответния случай не се разграничават от тези на крадците, влизащи с щурм някъде, добавя Ройтерс.

Организацията на Навални - Фонд за битка с корупцията - е обект на следствие за пране на пари от началото на опозиционните митинги това лято, напомня Франс прес.

Протестите на опозицията избухнаха вследствие на решение на изборните управляващи да не позволен опозиционни претенденти до присъединяване в локалния избор в съветската столица. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР