Руският опозиционен лидер Алексей Навални разказа днес какви трудности е

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални разказа днес какви трудности е
Коментари Харесай

Навални разказа как се чувствал в началото на лечението си

Руският опозиционен водач Алексей Навални описа през днешния ден какви компликации е изпитал през интервала на възобновяване си в берлинската клиника "Шарите ", където се озова, откакто се почувства зле по време на вътрешен полет в Русия, съобщи Франс прес.

Навални показа по какъв начин "краката му треперели " и по какъв начин е имал "моменти на обезсърчение ".

"Ще ви опиша по какъв начин протича възобновяване ми. Това е един ясно начертан път, само че той е към момента дълъг ", написа Навални в акаунта си в Инстаграм, където постна и фотография, на която се вижда по какъв начин слиза по стълби.

"Настоящите ми проблеми - фактът, че телефонът ми е толкоз ненужен, колкото и камък в ръцете ми или че е същинско шоу, когато се пробвам да си налея вода - са дребна работа ", показа той. След което описа, че до неотдавна не е разпознавал никого и не е можел да дава отговор на въпросите на лекаря, който всяка заран идвал в стаята му, с цел да му оказва помощ да си върне способността да води диалог.

"Това ме отчайваше, тъй като разбирах какво желае лекарят, само че не знаех къде да намеря думите ", споделя Навални.

"Сега съм човек, чиито крайници треперят, когато слиза или се качва по стълбите ", добавя Навални. После се майтапи, че преди при типа на стълбище, е щял да стои пред него с неуместно изражение, без да знае какво да прави, а в този момент, откакто се е възстановил, при типа на стълбище към този момент се сещал, че то служи за качване на горния етаж, само че би се сетил също по този начин да вземе асансьора, с цел да си спести това упражнение.

Навали благодари на лекарите, че са го трансформирали от "един механически жив човек " в "човек, който има възможностите още веднъж да стартира да употребява ловко обществената мрежа Инстаграм ".

На 3 септември немска военна лаборатория заключи, че Навални е бил токсичен с нервнопаралитична субстанция от вида Новичок, създадена за военни цели по руско време. Москва отхвърля тези изказвания. Френска и шведска лаборатории потвърдиха немските заключения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР