Руският министър на вътрешните работи Владимир Колоколцев заяви, че само

...
Руският министър на вътрешните работи Владимир Колоколцев заяви, че само
Коментари Харесай

Москва: Недостигът на полицейски служители е критичен

Руският министър на вътрешните работи Владимир Колоколцев съобщи, че единствено през юли 5000 души са напуснали полицията.


" Недостигът на личен състав е огромен. Бих споделил, че той към този момент е сериозен. Имаме 5 000 чиновници, които са напуснали органите на вътрешните работи през предишния месец. Трудна обстановка ", цитира пресслужбата на вътрешното министерство изказването на Колоколцев.

Последният не даде информация за аргументите за напускането, само че съобщи, че чиновниците на правоохранителните органи " са длъжни да създадат всичко, с цел да минимизират рисковете, на първо място, с цел да подсигуряват отбраната на законните права и свободи на популацията ".

Той акцентира нуждата от " морална и психическа работа със чиновниците ".

" Тя (работата) би трябвало да бъде ориентирана към сближение на екипите, подсилване на дисциплината и да се основава на правила, които остават непроменени във всеки един миг - честност към дълга и клетвата ", сподели Колоколцев и добави, че това е един от целите, който директно въздейства върху успеваемостта на системата на Министерство на вътрешните работи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР