Руският министър на извънредните ситуации Евгений Зиничев, който загина вчера

...
Руският министър на извънредните ситуации Евгений Зиничев, който загина вчера
Коментари Харесай

Нова версия за смъртта на руския министър Зиничев – не спасявал човек, а се опитвали да спасят него

Руският министър на изключителните обстановки Евгений Зиничев, който почина през вчерашния ден при посещаване на водопад в планината Путорана, не се е опитвал да избави оператора Александър Мелник, а е станало противоположното - Мелник е умрял при опит да избави Зиничев , който се е подхлъзнал, твърди уеб сайтът Readovka.

Официалните съветски медии оповестиха, че Зиничев е умрял героичен по време на учения, при осъществяване на служебните си отговорности. Главната редакторка на обвързваните с Кремъл издания на " Россия Сегодня " и RT - Маргарита Симонян, написа, че министърът е скочил, с цел да избави кинорежисьор, който е бил част от група, инспектираща градеж, само че инцидентно е паднал във водата.
 Министър почина в Русия по време на учения при опит да избави човек
Министър почина в Русия по време на учения при опит да избави човек

Хвърлил се в морето, само че се забил в стърчащ камък

По-късно уеб сайтът РБК разкри, че трагичният случай няма връзка със служебните задължения на министър Евгений Зиничев - той е станал в резервата Путорана в Сибир, при водопада Китабо-Ороон, на няколкостотин километра от мястото на ученията.

Впоследствие Readovka, с позоваване на личен източник, осведоми, че събитията се разграничават от формалната версия - точно Мелник се е опитал да избави министъра, който се е подхлъзнал и е полетял в пропастта. Вместо да помогне обаче, той също умрял. Уточнява се, че по това време на годината към водопада е студено и има лед. Мелник е посетил резервата като член на снимачен екип.

Към момента версиите не са доказани от самостоятелен източник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР