Руският милиардер Олег Дерипаска каза днес, че речта на американския

...
Руският милиардер Олег Дерипаска каза днес, че речта на американския
Коментари Харесай

Дерипаска за изявленията на Байдън във Варшава: В ход е някаква ужасна идеологическа мобилизация

Руският милиардер Олег Дерипаска сподели през днешния ден, че речта на американския президент Джо Байдън във Варшава показва, че е в ход някаква " ужасна идеологическа готовност ", която може да докара до нескончаем спор в Украйна, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Дерипаска означи, че счита спора в Украйна за " полуда " и че си е мислел, че той може да бъде спрян преди три седмици посредством договаряния.

" Сега обаче е в ход някаква ужасна идеологическа готовност, идваща от всички страни ", сподели Дерипаска и добави: " Това е: тези хора се приготвят да водят война още няколко години ".

Припомняме, че в своята тирада във Варшава Байдън сподели за Путин: " За Бога, този човек не може да остане на власт ". И назова съветския президент " касапин ", " военнопрестъпник " и " диктатор-убиец ".

В Москва посрещнаха с яд изказванията на американския президент.

А до момента в който думите на Байдън се разпространяваха по света, Белият дом се опита да изясни, че забележките на президента не са били пряк апел за свалянето от власт на Путин. " Това, което президентът имаше поради е, че на Путин не може да бъде позволявано да упражнява власт над съседите си или в района ", сподели чиновник. " Той не обсъждаше властта на Путин в Русия или промяна на режима ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР