Руският милиардер Антон Зингаревич ще пристигне за нови преговори с

...
Руският милиардер Антон Зингаревич ще пристигне за нови преговори с
Коментари Харесай

Зингаревич идва за нови преговори с Ботев

Руският милиардер Антон Зингаревич ще дойде за нови договаряния с Ботев (Пловдив), оповестява " Тема Спорт ". Бизнесмениът демонстрира сериозен интерес към придобиването на контролния пакет акции на тима, като към този момент идва в България, с цел да се организира пъвите договаряния с " канарчетата ".

" Имахме две срещи с възможния нов притежател Антон Зингаревич, на които стана ясна концепцията, която има той. Ние я утвърждаваме, тя е много добра. Все още има неща за доуточняване - каква част от финансирането ще обезпечава той и какво чака от бизнеса в Пловдив. Предстоят още диалози ", съобщи Илиян Филипов - началник на компания ПИМК, която ще строи стадион " Христо Ботев " пред dsport, представен от " Тема Спорт " и уточни, че потенциалът на " Колежа " ще бъде 18 500 седящи места, както и че оборудването ще бъде приключено предварително.

" Все още нямаме изясненост тези 25 милиона лв., които са отпуснати от страната, до каква степен ще стигнат. Със сигурност ще има пари, които ще изработим и след това ще забележим по какъв начин ще бъдат префинансирани към нас. Най-вероятно сумата ще е над 25 милиона, с цел да може да имаме работещ стадион на 100 %. Срокът от 2 години за довеждане докрай започва, ще го създадем и за по-кратко време ", добави той.
efbet Лига 15 кръг, неделя 6 декември  Ботев (Пловдив) 0:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР