Руският лидер Владимир Путин става все по-емоционален. На това мнение

...
Руският лидер Владимир Путин става все по-емоционален. На това мнение
Коментари Харесай

Авторът на речи за Путин прогнозира: Скоро той ще се оттегли, има 3 варианта за заместник

Руският водач Владимир Путин става все по-емоционален. На това мнение е мъжът, който в миналото е писал речите му в Кремъл. Абас Галямов за последно е работил за съветския президент през 2010 година. В момента той е политически анализатор.

" Преди той беше доста логически, доста несъизмерим. Можеше да управлява страстите си доста елементарно. Това, което виждам в този момент е, че той доста мъчно поддържа имиджа, с който беше прочут преди. В момента той просто следва веднъж и му е доста мъчно да кривне от него ", добавя той пред CNN.

Поради възходящата непопулярност на войната, Галямов твърди, че Путин може да се изправи пред по-голямо предизвикателство по време на изборите през 2024 година Вариант за водача е " подправянето на изборите ", само че това може да бъде " прекомерно огромен риск ", дължащ се на възходящото революционно мислене в Русия, изяснява Галямов.

Вместо това Галямов счита, че Путин може да избере своя правоприемник и да се пенсионира. Галямов споделя, че водещите избори за това на кого би се доверил Путин като негов правоприемник ще бъдат Сергей Собянин, кметът на Москва, министър-председателят Михаил Мишустин или неговият заместник-началник на кабинета Дмитрий Козак.

Галямов твръди, че пенсионирането ще разреши на Путин да прекара остатъка от годините си в замък в черноморския курортен град Геленджик, до момента в който носи купата доживотен сенатор. Сегашните съветски закони разрешават на някогашни президенти да получат званието непрекъснат сенатор.

Политическият анализатор е на мнение, че има възходящо чувство измежду съветските публични лица, че Путин към този момент не се възприема като " поръчител за непоклатимост ", както беше преди, а хората в обкръжението на Путин не са удовлетворени от силата на Евгений Пригожин и неговите наемници от групата " Вагнер ".

Галямов добавя, че тези съдружниците на Путин се опасяват от Пригожин и неговия чук.

Въпреки мненията на Галямов за възможното пенсиониране на Путин, професорът от Училището по политика и ръководство на университета " Джордж Мейсън Шар " Марк Н. Кац твърди пред Newsweek, че не " счита, че Путин има вяра на някого задоволително ", с цел да съобщи ръководството.

" Не мисля, че той даже би сменил постовете, както направи с някогашния съветски президент Дмитрий Медведев през 2008-2012 година ", изяснява Кац. " Но допускам, че има няколко души, които се надяват да го наследят. Може да е по-лесно да ги държим под надзор, в случай че всички те към момента могат да се надяват да получат утвърждението на Путин, до момента в който в действителност даването на утвърждение на някого може да отприщи битка за власт. "

Галямов споделя, че в случай че Путин се пенсионира, той може да избегне ориста като тази на Муамар Кадафи, либийският деспот, който беше погубен и тялото му беше изложено на обществен показ.

" Поне Путин ще има гаранции за персонална сигурност при пенсиониране ", изяснява Галямов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР