Руският генерал-лейтенант Евгени Бужински, прослужил 41 години в армията, предупреди,

...
Руският генерал-лейтенант Евгени Бужински, прослужил 41 години в армията, предупреди,
Коментари Харесай

Апокалипсис! Вървим към последната война в света

Руският генерал-лейтенант Евгени Бужински, прослужил 41 години в армията, предизвести, че светът е на ръба на " последната война в историята на човечеството ". Той насочи смразяващото си предизвестие в изявление за Би Би Си, представено от Канал 3.

Според него изгонването на дипломати от страните на Европейски Съюз и от Съединени американски щати поради аферата Скрипал основава обстановка, която е " по-лоша от Студената война ". Помолен да изясни какво е по-лошо от Студената война, генералът е сбит: " Истинска война. По-лоша от Студената война е действителна война. Тя ще бъде последната в историята на човечеството ".

Бужински, който се пенсионира от армията през 2009 година, добави, че не аферата Скрипал, а натискът може да докара човечеството до война. " Съединени американски щати споделят, че натискът ще продължи. И какво ще реализира това? Ще докара ли до смяна в режима? Това е неефикасно ", безапелационен е съветският военачалник.

Той предизвести, че продължаващият напън върху Русия е рискова политика. " Не познавате руснаците - колкото по-голям е натискът, толкоз повече обществото се сплотява към президента (Путин) ", продължи Бужински. " Вие гоните дипломати, ние гоним дипломати. Вие гоните още, и каква е идната стъпка? Прекъсване на дипломатическите връзки. В момента вие притискате Русия в ъгъла, а да притискаш Русия в ъгъла е доста рисково нещо ". Генералът дефинира като " цялостна безмислица " отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Англия, и добави, че съветският президент Владимир Путин " е последният човек, който има изгода от него ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР