Мъж от западния американски щат Вашингтон беше осъден, че е

...
Мъж от западния американски щат Вашингтон беше осъден, че е
Коментари Харесай

Ужасяващо: Пребита съпруга оцеля след 12 часа заровена в гора

Мъж от западния американски щат Вашингтон беше наказан, че е набил жена си и я заровил жива, написа „ Ню Йорк пост “. 54-годишният Че Ген Ан беше задържан през 2022 година Преди това нанесъл нечовечен побой и намушкал брачната половинка си. Жената съумяла да се обади на полицията благодарение на смарт часовника си, преди брачният партньор й да я завърже с тиксо, да я натовари в кола и да я закара в гората. Там заровил жена си в плитка дупка и си тръгнал. Тя прекарала 12 часа подземен, само че е оживяла и е съумяла да излезе.

Ан се призна за отговорен в опит за ликвидиране през март. Адвокатът на мъжа сподели, че той страда от посттравматично стресово разстройство и е взел " прекалено много медикаменти ", което е повлияло на държанието му. В същото време самият обвинен сподели, че „ всеки ден се разсънва с възприятие на страдание и смирение “. На делото жертвата съобщи, че тя и децата й към момента живеят в положение на непрекъснат боязън. Жената добави още, че брачният партньор й й е нанесъл психическа и физическа контузия, с която тя ще би трябвало да се помирява до края на дните си.

Съдът постанови 13 години затвор за мъжа и му забрани да поддържа връзка със брачната половинка и децата си.

По-рано в Съединени американски щати свещеник от Калифорния бе задържан за наемане на убиец да убие гаджето на щерка му. Пострадалият е получил няколко пострадвания, само че съумял самичък да стигне до болничното заведение.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР