Руският дисидент и журналист Глеб Павловски, наричан в Русия Сивия

...
Руският дисидент и журналист Глеб Павловски, наричан в Русия Сивия
Коментари Харесай

Ексклузивно по btv: Сивия Кардинал попиля Путин и режима му

Руският отстъпник и публицист Глеб Павловски, именуван в Русия Сивия Кардинал, попиля Владимир Путин и неговия режим по btv одеве. Павловски е в България поради показване на книга, която е написал дружно с Иван Кръстев.

Ето какво сподели Павловски, който допреди 7 години бе доближен на Путин:

„ Путин ще завоюва със 70/80 % избори за президент на Русия. Разбира се, по време на първия тур, даже не става дума да се върви на втори тур, защото никой от действителните претенденти не попадна в листата на канидатите на релната конкурениця.

Путин пропусна да е мощен политик, той се остави в ръцете на уред, койт самичък основава.

Около него има стеснен кръг, към него се появи корупция. Той не сътвори държавна администрация, която да работи нутрално. Вътре в Русия ръководството е разрушено и господстват избрани структури, които даже не могат да са силови, а са корупционни банди, които се занимават със покупко-продажби за наслаждение на специфичните служби. Службата за федарална сигурност в този момент е най-корумпираната държавна организация.

Защо Путин има имиджа на мощен президент в пресата? Навремето нашият публицист Булгаков съветваше да не четем вестници, тъй като на страниците им няма да забележим нищо, което се случва в страната. Това, което става в този момент, си е чиста агитация, както бе в пресата на руското време. Президентът взема решение всички въпроси на елементарния човек в дневния ред.

Така не се ръководи нито една страна, даже и да е Лихтенщайн. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР