Руският диктатор Владимир Путин е наредил на руските държавни корпорации

...
Руският диктатор Владимир Путин е наредил на руските държавни корпорации
Коментари Харесай

Христо Грозев: Путин е наредил на олигарсите да стягат частни армии

Руският деспот Владимир Путин е наредил на съветските държавни корпорации и на олигарсите да основат частни военни компании, които би трябвало да засилят въоръжената експанзия против Украйна и да стартират " нова фаза " на войната. Това твърди един от най-влиятелните проверяващи публицисти, Христо Грозев, заяви УНИАН.

Според него Путин желае да стартира " нова фаза на боевете " през октомври.

" Той споделя, че всички неуспехи се дължат на корупцията и некомпетентността в армията ( " наемниците са били излъгани със заплатите си " ). Но още веднъж доста оптимистично, споделя, че всяка държавна корпорация и олигарх са инструктирани да основат свои лични частни военни компании (ЧВК) за " нова фаза през октомври ", написа Грозев в Туитър.

През последните 5-6 дни обстановката на фронта в Украйна внезапно се промени. ВСУ съумя да реализира мощен пробив в Харковска област, където бяха освободени десетки градове и села, а съветските войски или бяха разрушени, или избягаха. Забелязва се и оттегляне на съветски елементи и чиновници в окупационната администрация от Луганска област, където украинската войска също напредва./offnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР