Британската певица Талия Барнет, по-известна със сценичното си име FKA

...
Британската певица Талия Барнет, по-известна със сценичното си име FKA
Коментари Харесай

FKA Twigs ще изиграе Мария в хорър филм за Иисус Христос

Британската певица Талия Барнет, по-известна със театралното си име FKA Twigs, е определена да изиграе ролята на Мария – майката на Иисус Христос, в нов филм за Спасителя.

Лентата ще носи заглавието „ Синът на дърводелеца “, а режисьор ще бъде роденият в Египет, само че израснал в Лондон Лотфи Нейтън. В ролята на дребния Христос пък ще се въплъти Ноа Джюп.

За основаването на сюжета на кино лентата Нейтън е решил да стъпи върху апокрифното Евангелие на Свети Тома от II век сл. Хр, който споделя за детството на Исус.

Според формалния анонс на кино лентата „ Синът на дърводелеца “ ще опише мрачната история на семейство, което би трябвало да се скрие в Египет в разцвета на Римската империя. Синът, прочут просто като Момчето, показва подозрения поради друго мистериозно момче, което го кара да се бунтува против своя аставник, който е прочут като Дърводелеца. Именно в този миг Детето разкрива вродени сили и орис отвън неговото схващане. Докато упражнява личната си мощ, Детето и фамилията му стават цел на ужаси, естествени и божествени.

Снимките на „ Синът на дърводелеца ще стартират още това лято, а в ролята на Дърводелеца ще влезе холивудската звезда Никълъс Кейдж.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР