Руският бизнесмен Олег Тинков изплати 509 милиона долара на американската

...
Руският бизнесмен Олег Тинков изплати 509 милиона долара на американската
Коментари Харесай

Руски предприемач плати на САЩ над 100 млн. долара глоба за укриване на данъци

Руският предприемач Олег Тинков изплати 509 милиона $ на американската страна като част от съглашението с управляващите й по дело за укриване на налози. Както посочи правосъдното министерството на страната Олег Тинков платил 508 936 184 $, което е два пъти над сумата, която се е опитвал да укрие, оповестяват от отдела. В известието се разяснява, че 248 525 339 $ от тази сума са налози, а над 100 милиона $ съставляват санкции, както и дължимата рента, избрана от американските управляващи.

По-рано в петък съдът в Северния окръг на Калифорния осъди Тинков на една година под контрол и санкция от 100 000 $, като в същото време анулира настояването за екстрадиция в Съединените щати.
 Съединени американски щати упрекна някогашен консултант на Тръмп в укриване на налози Съединени американски щати упрекна някогашен консултант на Тръмп в укриване на налози
Министерството на правораздаването на Съединени американски щати заведе дело против Роджър Стоун, някогашен консултант на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, както и съп...

Според американската страна предприемачът умишлено е дал погрешна информация за имуществото си, когато се е отказал от американско поданство през 2013 година В Съединени американски щати го заплашваше затвор от шест години. През есента на тази година съветският предприемач реализира съглашение за споразумяване на случая, като се призна за отговорен по една от точките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР