Руските войници в Украйна масово са набор около 2000-та година

...
Руските войници в Украйна масово са набор около 2000-та година
Коментари Харесай

Руски генерал пожела на дете войник с откъснати крака: Скоро пак на крака!

Руските бойци в Украйна всеобщо са набор към 2000-та година и както и своите родители единствено са слушали приказки за войните.

Сега тези деца заплащат с живота си цената на имперските упоритости и фикс идея за великолепие на своите родители и ръководещи, които гледат на войната като на филм.

Месомелачката обаче е изцяло действителна.

Заместник-министърът на защитата на Русия военачалник Юнус-Бек Евкуров пожела на млад боец, който загуби краката си във войната в Украйна, да се възвърне и „ да се изправи на крайници “. 

Нелепото благопожелание бе излъчено онлайн по съветска телевизия.

Генерал-полковникът връчи на боеца и орден " За смелост " и медал за смелост. „ Пожелавам ви бързо излекуване и да си стъпите на крака… “, сподели Евкуров.

Друг съветски военачалник Александър Фомин, връчвайки медали на бойците от съветската войска, чиито крайници бяха откъснати, сподели: „ Не ни подведохте, благодаря “. По думите му военните " извършиха на 100 % поставените задания, изплатиха дълга си към Родината напълно ".

Видеоклипове с нелепите пожелания към този момент се пръснаха из мрежата. Но ефрейторът, явно, към този момент няма да се изправи на крайници, а не е ясно и дали и цяла Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР