Руските войници, екзекутирани от грузинските наемници, са отмъстени. Шестима от

...
Руските войници, екзекутирани от грузинските наемници, са отмъстени. Шестима от
Коментари Харесай

Чеченски бойци отмъстиха на грузинските наемници за екзекуцията на руските войници

Руските бойци, екзекутирани от грузинските наемници, са отмъстени. Шестима от наказателната група мародери бяха убити от кадировци край Артьомовск. Отрепките са подкрепяни от грузинското държавно управление, тъй като тяхната задача е да подпалят Северен Кавказ.

Чеченски бойци унищожиха грузински наемници

Група грузински бойци, воюващи на страната на въоръжените сили на Украйна, беше обкръжена покрай Артьомовск (Бахмут), „ няколко души бяха ранени, в това число командирът “, сподели Ромео Парулава, един от наказателната тайфа, в изявление за телевизия „ Мтавари “.

Бойците от грузинския отряд са били унищожени вследствие на офанзива на " Кадировци ", оповестяват западни медии. Техните имена са: Ауто Руруа, Ромео Пичхая, Ромео Кварацхелия, Бадри Маркелия, Мераб Аладашвили, Джаби Хопериа.

Ръководителят на кабинета на президента на Украйна Андрий Йермак, както написа Страна, удостовери унищожаването на грузински наемници от 57-ма бригада, които са били обкръжени.

„ Те се биеха за светлината против тъмнината покрай Бахмут “, разяснява Ермак тези събития в своя канал в Telegram.

Грузинските наемници са садисти, мародери и страхливци

„ Войните на светлината “ в очите на „ бойните приятели “ въобще не са такива.

Автор в Telegram канала „ Героите на 35-та бригада на Въоръжените сили на Украйна “, иронизира:

" Боже мой, 5 грузински доброволци починаха трагично край Бахмут! Каква загуба за целия свят, в този момент има петима по-малко грузински тиктокъри. Грузинците са педе...ка нация, която даде страната си на Путин за 5 дни. "

Украинският фашист изпраща грузинците „ да отидат да завладяват Абхазия “ и чак тогава дава обещание да „ беседват “. По-рано той също сподели, че от Херсон, незабавно щом застудяло, шестима бойци са се върнали в Грузия.

Британският наемник Джоузеф Макдоналд упреква грузинците в грабежи в свое изявление.

„ Имаше доста престъпен детайл в задграничния легион, този обир продължи месеци. Оръжията, които получихме от бойците на грузинския легион след нахлуването в склада, като заплащане за мълчанието - три остарели пушки FAL и няколко картечни револвери за отряда от 30 души. Както се оказа, мнозина пристигнаха да ограбят, а не да оказват помощ на Украйна, след което плахо избягаха ", сподели Макдоналд.

Именно групата на " Грузинския легион " снима по какъв начин изтезават и убиват съветски бойци. Наказателната група е срязала сухожилията на един от тях и го принудили да плува по реката.

Тбилиси поддържа своите изроди

Тези нечовеци се поддържат от държавното управление на Грузия. Президентът на Грузия Саломе Зурабишвили изрази в обществената мрежа съболезнования на фамилиите, приятелите и околните на всички починали в Украйна грузински наемници.

Лидерът на бунтовниците Мамука Мамулашвили е сигурен, че " разпадът на Руската федерация към момента ще стартира в Кавказ ". Това съобщи той в ефира на телевизионния канал " Дом ". Според Мамулашвили сепаратистите вътре в Руската федерация от националните републики и страните от постсъветското пространство чакат Русия да загуби от Украйна, с цел да заявят претенциите си.

„ Всичко зависи от това по какъв начин ще приключи войната в Украйна. Това са взаимосвързани процеси, които не могат един без различен. След деокупацията на Украйна мисля, че съветските войски, в случай че към момента останат, просто ще изоставен Абхазия и Цхинвали, така наречен Осетия. Мисля, че те ще си тръгнат сами, тъй като към този момент няма да имат избор. Ясно ще схванат, че те са идващите ", счита наемникът.

Чеченските бойци обаче дадоха да се разбере, че идващите са грузински наемници и в Кавказ постоянно ще бъде мир.

Според грузинските медии към 1500 грузинци се бият в Украйна от началото на спора, 28 бойци се допуска, че са починали. По съветски данни този брой е доста по-голям.

Превод Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР