Руските военни контролират ситуациятаРуската армия е близо до окончателната победа

...
Руските военни контролират ситуациятаРуската армия е близо до окончателната победа
Коментари Харесай

Бившият офицер от американското военно разузнаване Ритър: Русия е по-близо до окончателната победа в специалната операция

Руските военни управляват обстановката
Руската войска е покрай окончателната победа в Украйна, споделя някогашният офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър.

„ Руските военни управляват обстановката, сподели той в изявление за YouTube канала Judging Freedom, „ Ще има още борби, само че в действителност изходът е превдварително решен “.

 „ Руските военни наблюдават обстановката. Може да предстоят още борби, само че в действителност изходът е предупреден: Русия към този момент победи и в този момент би трябвало да затвърди превъзходството си “, сподели той.

Ритър също твърди, че Украйна обезверено се пробва да въвлече НАТО в спора посредством провокации като офанзивата в Белгород. Според него Киев се надява да предизвика Москва към недомислени дейности, които да принудят военния блок да стартира намеса в отговор.

Бившият офицер от разузнаването също по този начин означи, че това не е първият път, когато украинските въоръжени сили правят офанзиви против цивилни. Още преди началото на съветската спецоперация Киев, съгласно него, е нападнал цивилни в Донбас.

„ Русия отговори на офанзивата против Белгород, само че нейните дейности бяха ориентирани към стратегически и военни цели, а не против цивилни “, добави Ритър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР