Руските власти ще засилят контрола върху движението и проверките на

...
Руските власти ще засилят контрола върху движението и проверките на
Коментари Харесай

Затягат контрола в граничещите с Украйна руски региони

Руските управляващи ще засилят контрола върху придвижването и инспекциите на коли в граничните с Украйна райони и интензивно ще търсят там експлозиви и оръжия, следва от декрет на съветския президент Владимир Путин, представен от Би Би Си.

Указът се отнася за районите " с нараснало равнище на терористична опасност ", откакто от началото на съветската инвазия в няколко съветски района, граничещи с Украйна, е въведено нараснало " жълто " равнище на терористична опасност. Оттогава локалните управляващи го удължават на всеки 15 дни.

Отсега нататък въвеждането на такива равнища в тези райони на Русия става безсрочно и годно до решението за анулацията му .

" Засилване на контрола върху придвижването на транспортни средства през административните граници на субектите на Руската федерация, на чиято територия е открито равнище на терористична опасност, в това число осъществяване на инспекции на транспортни средства с механически средства за разкриване на оръжия и взривни субстанции ", гласи указът, променен от Путин.

Припомняме, че на 8 октомври, вследствие на което част от Кримския мост се срути. По предварителни данни тогава избухна камион, който се е качил на моста след инспекция на контролно-пропусквателен пункт .
 Курска и Белгородска област градят отбранителни линии
Курска и Белгородска област градят отбранителни линии

Русия стяга защитата и по границата с Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР