Руските власти са блокирали достъпа до сайтовете на ВВС, включително

...
Руските власти са блокирали достъпа до сайтовете на ВВС, включително
Коментари Харесай

Руските власти блокираха сайтовете на ВВС

Руските управляващи са блокирали достъпа до уеб страниците на Военновъздушни сили, в това число и на съветски език, поради " екстремизъм, апели към всеобщи вълнения и присъединяване в противозаконни всеобщи акции ", оповестява Военновъздушни сили.

Руската редакция на Военновъздушни сили е получила от " Роскомнадзор " заповед да в профил материали, оповестени на уеб страницата и, като " съдържащи недостоверна публично значима информация ", което значи, че с изключение на информация, която не е с източник съветските управляващи, е употребена и думата " война ".

От Военновъздушни сили съобщавата, че единствено за есдмицата от началото на войната на Русия против Украйна аудиторията им е повишена повече от три пъти - от 3.1 милиона души седмично до 10.7 милиона. Най-популярната страница измежду рускоезичните читатели е текстовата транслация на вести от войната в действително време.

Припомняме, че през вчерашния ден беше ликвидирано радио " Ехото на Москва ", телевизия " Дожд ", уеб страницата " Знак " приключи през днешния ден работа, чака се всеки миг " Роскомнадзор " да блокира и уеб страницата на Радио " Свобода ".

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР