Руските въоръжени сили възнамеряват да наемат в редиците си колкото

...
Руските въоръжени сили възнамеряват да наемат в редиците си колкото
Коментари Харесай

Bloomberg каза как Русия възнамерява да избегне мобилизация

Руските въоръжени сили имат намерение да наемат в редиците си колкото се може повече военнослужещи на контракт. Тази обстановка ще избегне всеобщата готовност в Русия.

Това написа американската агенция Bloomberg, базирайки се на три осведомени източника. Според събеседниците на организацията Русия се пробва да избегне повтаряне на обстановката с мобилизацията, както беше през есента на 2022 година

Източници на организацията означават, че съветското командване " частично разчита " на подписването на контракти от редица сегашни наборници. В случая акцентът е върху равномерен приток на нови сили, а не върху еднократна наборна работа от 300 хиляди души.

В рамките на една година въоръжените сили на Русия могат да попълнят редиците си с този брой бойци, в случай че одобряват 30 хиляди новобранци месечно.

Според специалиста Руслан Пухов сегашната тактика на въоръжените сили на Руската федерация „ явно “ разполага с задоволително налични запаси и искащи да подпишат контракта.

Може да възникне нужда от огромен приток на боен личен състав за освобождението на Харков, Запорожие или Одеса, както счита Bloomberg.

Руските въоръжени сили имат очевидно преимущество в муниции и други запаси и не престават да напредват. На този декор на Запад нарастват опасенията, че съветските сили ще реализиран „ съществени триумфи “ през идващите седмици.

Експертите назовават ​​Часов Яр непосредствената основна цел на съветските въоръжени сили, което е от огромно стратегическо значение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР